Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@01:18:47 GMT

سوالات آزمون آیین نامه رانندگی و مراحل اخذ گواهینامه

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۰۵۱۲۹

به گزارش الف، گرفتن گواهینامه رانندگی با توجه به هزینه های آن و سخت گیری های بجای راهنمایی و رانندگی روز به روز سخت تر شده و گواهینامه دار شدن دیگر به راحتی گذشته نیست. با این حال در این مطلب قصد داریم تا راهکاری برای قبولی در آزمون آیین نامه رانندگی و آزمون شهری رانندگی ارائه دهیم.

 چگونه به راحتی گواهینامه رانندگی بگیریم

مراحل دریافت گواهینامه

گام اول: انتخاب نوع گواهینامه

- گواهینامه پایه یک: برای رانندگی با کلیه وسایل نقلیه موتوری زمینی باستثناء وسایل نقلیه ویژه موتور سیکلت و موتور گازی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- گواهینامه پایه دو: برای رانندگی با وسایل نقلیه تا ظرفیت ۱۵نفر و خودروهای خدمات عمومی تا ۳۵۰۰کیلوگرم

- گواهینامه پایه سه:  برای رانندگی با خودروهای سبک تا ظرفیت 9 نفر مانند خودروهای سواری شخصی و تاکسی

 

گام دوم: حضور در آموزشگاه و ارائه مدارک

آموزشگاه‌های رانندگی تنها جایی است که برای گرفتن گواهینامه رانندگی باید مراجعه کنید. خدمات این آموزشگاه‌ها چندان تفاوت فاحشی با هم ندارند. هزینه‌های آنها هم یکی است، پس بهترین پیشنهاد انتخاب نزدیک‌ترین آموزشگاه به محل زندگی یا کار شماست.

گام سوم: پرداخت هزینه ها

در آموزشگاه با توجه به نوع گواهینامه مبالغ و نحوه واریز آنها به اطلاع شما خواهد رسید

گام چهارم: معاینه و شرکت در کلاس های تئوری

برایی رانندگی کردن باید از سلامت جسمانی برخوردار باشید برای همین هم در این مرحله شما را به یک پزشک معتمد نیروی انتظامی معرفی می‌کنند تا معاینه شوید. گام بعدی هم شرکت در کلاس‌‌های آموزشی تئوری است

گام پنجم: رانندگی آموزشی در معابر شهری

حالا به بخش هیجان‌انگیز ماجرا رسیده‌اید. خیلی‌ها در این مرحله برای نخستین بار پشت فرمان یک اتومبیل قرار می‌گیرند. شما در این مرحله باید در تمام جلسات آموزش عملی رانندگی شرکت کنید. انتخاب ساعت‌های آموزش رانندگی کمی توافقی است، یعنی آموزشگاه وضعیت وقت‌های آزاد شما را درنظر می‌گیرد و البته شما هم باید در تعیین ساعت آموزش کمی انعطاف داشته باشید

گام ششم: شرکت در آزمون‌های رانندگی

معمولا آموزشگاه‌های رانندگی، پس از پایان جلسه‌های آموزش عملی، یک آزمون داخلی توسط مربی از شما می‌گیرد تا اگر نیاز باشد برایتان باز هم کلاس آموزشی گذاشته شود. در گام بعدی برایتان وقتی تعیین می‌شود تا در آزمون نهایی که توسط یک افسر راهنمایی و رانندگی گرفته خواهد شد حضور یابید. قبل از آزمون عملی باید در آزمون نهایی تئوری حضور یابید. قبولی در این آزمون شرط حضور شما در آزمون عملی است. معمولا شما باید 15دقیقه رانندگی کنید و مهارت‌تان را در این زمینه به افسر راهنمایی و رانندگی نشان دهید. اگر قبول شدید که هیچ، اما درصورت مردودی باید دوباره حدود 10ساعت یا همان 5جلسه آموزش ببینید که حدودا برای هر جلسه، 50هزار تومان خرج روی دست‌تان می‌گذارد بنابراین بسیار مهم است  تا در اولین تلاشتان قبول شوید

چگونه در آزمون ها بصورت قطعی قبول شویم؟

با توجه به اینکه قبولی در آزمون ها شرط اصلی برای دریافت گواهینامه است و عدم قبولی شما باعث اتلاف وقت و هزینه شما می شود پیشنهاد ما استفاده از نمونه سوالات آیین نامه رانندگی است. ما در این بسته ویژه سخت ترین سوالات آیین نامه را برای شما تهیه کرده ایم تا قبولی شما قطعی شود.

این بسته ویژه شامل سوالات آیین نامه اصلی 97 و سوالات فنی آیین نامه 97 می شود.

سوالات آیین نامه رانندگی قبولی شما در آزمون آیین نامه را تضمین می کند و مزیت دیگر آن اینست که با مطالعه این نمونه سوالات نیازی به خواندن کتاب آیین نامه ندارید.

برای قبولی در آزمون عملی چه کنیم؟

با اینکه تصور اینست قبولی در آزمون عملی ارتباط مستقیمی با مهارت شما دارد اما واقعیت اینست که قبولی در این مرحله بیشتر به رعایت برخی قوانین و نکات ویژه ای دارد که ما آنها را در قالب راهنمایی قبولی در آزمون شهری رانندگی برای شما گردآوری کرده ایم که با مطالعه آن بدون استرس می توانید در آزمون عملی براحتی قبول شوید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!

اولین آیین‌نامه رانندگی در زمان «وستد» تهیه و تنظیم شد. آن‌ها به تربیت علمی افسران و افراد شهربانی پرداختند و بعد از آن امور انتظامی تهران را بین ۱۰ کلانتری تقسیم کردند. وستداهل خود ریاست نظمیه را به عهده گرفت و برگداهل ریاست آگاهی و وارفاس هم رئیس پلیس شد.

به گزارش همشهری آنلاین، در ادامه این راه در سال ۱۳۰۰ در اداره پلیس شعبه‌ای به نام شعبه «آلات ناقله» در خیابان باب همایون دایر شد که با ۱۰ مامور که از بین پاسبان‌ها انتخاب شده بودند کار کنترل عبور و مرور اتومبیل‌ها را به عهده گرفتند. علامت مشخصه آن‌ها هم بازوبند سفیدی بود که به بازوی چپ خود می‌بستند.

ریاست این شعبه به شخصی به نام فتح الله‌خان بهنام واگذار شد و او اولین رئیس راهنمایی و رانندگی محسوب می‌شد و درجه نایب اولی یعنی ستوان‌یکم داشت. اما اولین افسر آزمایش رانندگی که نام و امضایش به زبان فرانسه پای اوراق رانندگان زمان قاجاریه وجود دارد شخصی به نام «مسیو کلین» بود و بعد از او این سمت به ناصرخان انشاء، اولین متخصص نظمیه، محول شد.

ترجمه، تنظیم نظام‌نامه و آیین‌نامه که راننده هنگام روز در شهر و اماکن پرجمعیت ضمن حرکت از سمت راست باید با سرعت ۱۵ کیلومتر در ساعت و در خارج شهر ۲۵ کیلومتر در ساعت و شب‌ها با سرعت ساعتی ۱۰ کیلومتر براند و یا اینکه در موقع نزدیک شدن به حیوانات از قبیل اسب و قاطر که طبعاً از صدای ماشین وحشت دارند از سرعت اتومبیل خود بکاهند و آرام حرکت کنند تا باعث وحشت و رم کردن حیوانات نشوند، از جمله قوانینی بود که او تنظیم کرده است.

تهرانی‌ها، حدود ۲۳ مرداد ۱۳۰۵ خبری خواندند در روزنامه‌های آن دوره، که در متنش آمده بود، با توجه به دستورات آقای رئیس نظمیه و تأکیدات بلدیه‌چی «بوذرجمهری» مأمورینی در شهر گماشته شده تا از تصادفات و تخلفات شوفر‌ها جلوگیری شود.

اوایل خرداد سال ۱۳۰۷، شوفر‌ها با انتشار اطلاعیه از طرف اداره کل تشکیلات نظمیه مملکتی با این متن «به خاطر مخاطرات متصوره و حسن تنظیم ایاب و ذهاب وسایل نقلیه تابلو‌های راهنما از طرف این اداره در گوشه و کنار معابر نصب می‌شود. شوفر‌ها هم باید بروند نظمیه و قوانین و اسلوب عبور و مرور را بخوانند تا زمانی که قوانین و نظام‌نامه تدوین شود و بتوانند بروند شعبه تأمین عبور و مرور در میدان سپه که دفترچه را بخرند و اطلاعات کسب کنند.»

داوطلبان دفترچه نظام‌نامه را خریدند و خواندند. ۲ سال بعد، اواخر دی ماه، وقتی تعداد اتول‌ها آن‌قدر زیاد شد که آدم‌ها در روزنامه گلایه بنویسند از تعدادشان، مقررات جدیدی در ۳۲ ماده تنظیم شد. در این قوانین آمده بود که باید اوراق ۴ گانه، یعنی تصدیق نظمیه، مالکیت، مالیات و معاینه اگر تاکسی است، همیشه همراه شوفر باشد. پلاک ماشین با روشنایی عقب ماشین روشن شود و در عین حال چراغ نور قرمز پشتی و ۲ چراغ جلو، بعد از غروب آفتاب روشن باشند. صدای بوق‌شان هم تا ۱۰۰ متر دورتر شنیده شود.

در سال ۱۳۴۷ پلیس راه ژاندارمری در تهران تاسیس شد و سال ۱۳۵۳ امور راهنمایی و رانندگی تهران طبق قانون به شهرداری واگذار و در نهایت ۱۲ فروردین ۱۳۷۰ نیرو‌های انتظامی سازمان راهنمایی و رانندگی، پلیس راه و ژاندارمری با یکدیگر ادغام شدند و معاونت راهنمایی رانندگی و حمل و نقل ناجا شکل گرفت.

دیگر خبرها

  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت