Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفته های اخیر، شاهد ارائه لایحه بودجه 97 توسط دولت به مجلس شورای اسلامی و رسانه‌ای شدن پیشنهادهای دولت مبنی بر حذف حدود 34 میلیون نفر از دریافت یارانه نقدی و افزایش 50 درصدی قیمت بنزین برای کسب درآمدهای مورد نیاز برای اشتغالزایی بوده‌ایم. این پیشنهادهای دولت در قالب تبصره 14 و 18 لایحه بودجه 97 ارائه شده است و بازتاب منفی گسترده ای در جامعه داشته است و با مخالفت بسیاری از نمایندگان مجلس مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارغ از موضوعاتی مانند تورم ناشی از افزایش قیمت بنزین، یکی از مهم‌ترین دلایل این مخالفت گسترده با  پیشنهادهای دولت، سرنوشت نامعلوم بخش زیادی از درآمدهای فروش حامل های انرژی به عنوان منبع اصلی درآمدهای سازمان هدفمندی یارانه ها در دولت روحانی بوده است. ماه‌هاست سوالات و ابهامات زیادی درباره این موضوع از سوی کارشناسان و مراکز پژوهشی مطرح شده است که تاکنون بدون پاسخ مانده است. اخیرا با تصویب و ابلاغ آیین نامه اجرایی تبصره 14 قانون بودجه امسال (تبصره مرتبط با قانون هدفمند کردن یارانه ها) توسط دولت، این سوالات و ابهامات تشدید هم شده است. به نظر می رسد تا زمانی که دولت روحانی حاضر به شفاف سازی وضعیت منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها که وظیفه قانونی این دولت مطابق با بند «ب» ماده 39 قانون برنامه ششم توسعه است، نباشد، این وضعیت ادامه خواهد داشت و دولت روحانی نمی تواند تصمیم بزرگی در زمینه اصلاح روند اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها بگیرد. با توجه به همین موضوع، در ادامه به برخی از سوالات و ابهامات مطرح درباره وضعیت منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها اشاره می‌کنیم:

1- شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نفت: مطابق با آیین نامه های اجرایی بندهای مرتبط به هدفمندی یارانه ها در قوانین بودجه سال های 93 تا 96 یعنی تبصره 21 قانون بودجه 93، تبصره 20 قانون بودجه 94، تبصره 14 قانون بودجه 95 و تبصره 14 قانون بودجه 96، درآمدهای پیش بینی شده سازمان هدفمندی یارانه‌ها از محل فروش فرآورده‌های نفتی (شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران) و گاز طبیعی (شرکت ملی گاز ایران) در این دوره زمانی به شرح زیر بوده است:

سال     93     94     95     96

فرآورده های نفتی

 24352

 24762

 21300

 34050

گاز طبیعی

 9455  9000  8000  7604 مجموع  33807  33762  29300  41654

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با بیان اینکه ما به دستاوردهای جهاد دانشگاهی افتخار می‌کنیم گفت: برای برای اجرایی شدن ۱۰۰درصدی تفاهم نامه مشترک با جهاد دانشگاهی آماگی کامل داریم.

علی محمد زنگانه عصر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دیدار با حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی کشور، ابراهیم شهبازی رئیس جهاد دانشگاهی استان و معاونین وی اظهار کرد:  جهاد دانشگاهی گلستان علی رغم اینکه یکی از جوان‌ترین نهادهای جهاد دانشگاهی در کشور است در زمینه علمی، پژوهشی و رصد مشکلات و مسائل استان دستاوردهای خوبی داشته است.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه این استان علی رغم ظرفیت‌ها و ثروت‌های بزرگ خدادادی جزء استان‌های محروم و کم برخوردار کشور است، گفت: درآمد سرانه مردم گلستان کمتر از متوسط میانگین کشوری بوده و با رشد اقتصادی پنج درصدی در دولت سیزدهم درآمد مردم کمی بهبود یافت ولی تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله داریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ما به دستاوردهای جهاد دانشگاهی افتخار می‌کنیم، گفت: برای اجرایی شدن ۱۰۰ درصدی تفاهم نامه مشترک با جهاد دانشگاهی آماگی کامل داریم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور نیز در این دیداربا اشاره به اینکه استان گلستان را در زمینه گیاهان دارویی، دام سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت و توسعه دانست و گفت: بنای جهاد دانشگاهی بر رفع مشکلات مردم است.

مسلمی نائینی تصریح کرد: در پارک‌ها می‌توانیم علاوه بر قرار دادن محلی برای پرورش استعداد دانشجویان با آموزش برندسازی محصولات، بازاریابی و تجارب‌سازی دانشجویان را برای کسب درآمد پایدار اماده کنیم.

وی با اشاره به شعار سال و مردمی‌سازی اقتصاد گفت: ما تولیدات علمی بزرگی در جهاد دانشگاهی داریم که باید با مشارکت مردم و استفاده از نقدینگی موجود در جامعه آن را تبدیل به محصول کرده تا مردم بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور  در این دیدار با اهداء لوح سپاس از دکتر «علی‌محمد زنگانه» استاندار گلستان به عنوان استاندار برتر حامی دانش‌بنیان تقدیر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان